Hírek

Gödöllő állomás gyalogos aluljáró építése

A Gödöllő – Hatvan vasúti vonalszakasz korszerűsítésében a Kútház Kft. végzi. a gödöllői vasútállomáson a gyalogos aluljáró kivitelezését.
További részletek

Győr keleti kapuja

Elkezdődött az M19 autópálya felett hamarosan átívelő gyalogos és kerékpáros híd kivitelezése Győrszentivánnál. A híd Győr keleti kapuja lesz, az első, amivel a városba érkezők találkoznak.
További részletek

Határidőre elkészült a kesznyéteni Sajó-híd

2018. november 15-én, csütörtökön ünnepélyes keretek között átadták a felújított kenyéteni Sajó-hidat
További részletek

Forgalomba helyezték Hegyeshalom - Rajka oh. vv. 988+10 hm. szelvényében átépített vasúti hidat

2018. november 4-én 17:30 perckor forgalomba helyezték a vágányzár keretei között végzett vasúti műtárgyépítés, hézagnélküli vágány megszakítás, al- és felépítményi, valamint hézagnélküli vágányépítési és felsővezetéki létesítési munkák után a Hegyeshalom - Rajka oh. vasúti vonalat.
További részletek

A Kútház kivitelezésében két fontos híd gazdagítja a megyét

A Presztizs magazin novemberi kiadásában megjelenő cikkben olvashatnak két fontos, Cégünk kivitelezésében megvalósuló hídról. A Hegyeshalom - Rajka vasútvonalon a GYSEV Zrt. megbízásából átépítésre került vasúti hídról, illetve Győrszentivánon az Útkezelő Szervezettel kötött szerződés szerint épülő új, Győr keleti kapujaként is említett gyalogos, kerékpáros hídról szóló cikket a További részletekre kattintva olvashatja.
További részletek